Το PetKosmos Grooming Salon είναι ένας πλήρως εξοπλισμένος επαγγελματικός χώρος, ο οποίος έχει δημιουργηθεί, για να παρέχει στο κατοικίδιό σας μία ευχάριστη και φιλική εμπειρία καλλωπισμού, μέσω της πραγματικής αγάπης μας προς τα ζώα, αλλά και του πάθους μας για το επάγγελμα που έχουμε επιλέξει.
Η υπεύθυνη του χώρου είναι διπλωματούχος groomer και με συστηματική παρακολούθηση σεμιναρίων.

Οποιαδήποτε υπηρεσία επιλέξετε πραγματοποιείται αποκλειστικά με επαγγελματικά κι εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης, αλλά και σε επιφάνειες εργασίας και με εργαλεία πλήρως απολυμασμένα κι αποστειρωμένα. Όλες μας οι υπηρεσίες παρέχονται χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε ηρεμιστικού.
Στο χώρο μας πραγματοποιείται μία σειρά υπηρεσιών καλλωπισμού, όπως λούσιμο, στέγνωμα, αφαίρεση νεκρής τρίχας, ξεκόμπιασμα, κούρεμα με κουρευτική μηχανή και ψαλίδι, κόψιμο νυχιών, καθαρισμός αυτιών και πρωκτικών αδένων.

Το PetKosmos Grooming Salon, σας παρέχει την υπηρεσία self service, ώστε να μπορείτε να κάνετε οι ίδιοι μπάνιο το κατοικίδιό σας χωρίς να χρειάζεται να λερώνετε τον δικό σας χώρο, αλλά και να δένεστε ακόμη περισσότερο μαζί του μοιραζόμενοι κι αυτή την εμπειρία από κοινού.

Σας εγγυόμαστε για τον σωστό χειρισμό του τριχώματος του κατοικιδίου σας, αλλά και για την επισήμανση τυχόν προβλημάτων υγείας για να προβείτε σε έγκαιρη εξέταση αυτού.
Τέλος, οι τιμές ενδέχεται να αυξάνονται ανάλογα με τη συμπεριφορά του ζώου και την κατάσταση του τριχώματός του.

Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε εσάς και να περιποιηθούμε τον πιστό σας σύντροφο!!

Τηλέφωνο για ραντεβού: 210.832.0005