Σκύλος

Κατάλληλες τροφές για σκύλους μεσαίου μεγέθους φυλών

Ξηρά τροφή προσαρμοσμένη για σκύλους μεσαίου μεγέθους φυλών

Για να καλύψουν τις ειδικές ανάγκες μεσαίου μεγέθους σκύλων οι εταιρείες προσφέρουν μια ευρεία επιλογή από υψηλής ποιότητας κροκέτες μέσα από διάφορες σειρές τους: Premium, Super Premium, Ολιστικές, Grain Free για να προσφέρουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για μια υγιή ζωή. 

Ακριβώς όπως όταν επιλέγετε το κατάλληλο μέγεθος περιλαίμιου, οδηγού ή κλουβί μεταφοράς για την άνεση του σκύλου σας, η επιλογή της διατροφής του δεν είναι κάτι που πρέπει να μη ληφθεί σοβαρά υπόψη.
Δυναμικός, ο μεσαίου μεγέθους σκύλος σας χρειάζεται επαρκή παροχή πρωτεϊνών, βιταμινών και μετάλλων για να συντηρηθεί, να είναι και να παραμείνει υγιής . Αυτό είναι όλο το νόημα της επιλογής κροκέτας για μεσαίου μεγέθους σκύλους. Επιπλέον, το μέγεθος της μεσαίας κροκέτας προσαρμόζεται στα σαγόνια ενήλικων σκύλων, για ευχάριστα γεύματα και καλή στοματική υγιεινή.

Για την καλή ανάπτυξη και την καλή υγεία του σκύλου σας σε όλη του τη ζωή, είναι απαραίτητο να επιλέγετε μετρίου μεγέθους τροφή για σκύλους προσαρμοσμένη στο μέγεθός του.
Ισορροπημένες  κροκέτες προσφέρουν ιδανική θρεπτική και ενεργειακή πρόσληψη , τη σωστή δόση φυτικών ινών για τη διευκόλυνση της πέψης και όλες τις φυσικές βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που χρειάζονται σε καθημερινή βάση και είναι προσαρμοσμένες στη μορφολογία τους.

Στις πιο κάτω προτάσεις μας θα δείτε για να επιλέξετε τροφές κατάλληλες για σκύλους μεσαίου μεγέθους φυλών.


Cocker Spaniel


Dalmatian


Welsh Corgi


Beagle


Collie


English Bulldog


Belgian Shepherd


Shar Pei


Pitbull


Husky


Setter


Ημίαιμο

ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΤΡΟΦΕΣ

Exclusion Adult Medium Breed Chicken

21.10 58.95 
Εξαιρετική και γευστική πλήρης ξηρά τροφή με κοτόπουλο ως μοναδική πηγή ζωικής πρωτεΐνης, εμπλουτισμένη με μια πρωτοποριακή συνταγή Superfoods από τη μεσογειακή παράδοση, για ενήλικους σκύλους μεσαίου μεγέθους και μεγαλόσωμων φυλών, σε συσκευασία 3 και 12kg.

Acana Red Meat

4.50 110.00 
Η ACANA Red Meat περιλαμβάνει θρεπτική πρωτεΐνη ζωικών συστατικών από αρνί, χοιρινό και βοδινό, προσφέροντας στον σκύλο σας ότι χρειάζεται για να είναι υγιής, χαρούμενος και να ευημερεί.

Ambrosia Adult All Breeds Chicken & Fresh Salmon

20.00 70.50 
Η συνταγή Ambrosia Chicken & Fresh Salmon για ενήλικους σκύλους όλων των φυλών, συνδυάζει εύκολα εύπεπτη πρωτεΐνη ψαριού που προέρχεται από φιλέτα φρέσκου σολομού μαζί με αφυδατωμένο κοτόπουλο με πυκνή πρωτεΐνη, σε συσκευασία 2 και 12kg.

Exclusion Adult Medium Breed Beef

22.10 64.20 
Εξαιρετική και γευστική πλήρης ξηρά τροφή με βοδινό ως μοναδική πηγή ζωικής πρωτεΐνης, εμπλουτισμένη με μια πρωτοποριακή συνταγή Superfoods από τη μεσογειακή παράδοση, για ενήλικους σκύλους μεσαίου μεγέθους και μεγαλόσωμων φυλών, σε συσκευασία 3 και 12kg.

Exclusion Adult Medium Breed Lamb

22.10 64.60 
Εξαιρετική και γευστική πλήρης ξηρά τροφή με αρνί ως μοναδική πηγή ζωικής πρωτεΐνης, εμπλουτισμένη με μια πρωτοποριακή συνταγή Superfoods από τη μεσογειακή παράδοση, για ενήλικους σκύλους μεσαίου μεγέθους και μεγαλόσωμων φυλών, σε συσκευασία 3 και 12kg.

Exclusion Adult Medium Breed Tuna

22.10 64.60 
Εξαιρετική και γευστική πλήρης ξηρά τροφή με τόνο ως μοναδική πηγή ζωικής πρωτεΐνης, εμπλουτισμένη με μια πρωτοποριακή συνταγή Superfoods από τη μεσογειακή παράδοση, για ενήλικους σκύλους μεσαίου μεγέθους και μεγαλόσωμων φυλών, σε συσκευασία 3 και 12kg.

Acana Prairie Poultry

4.50 100.50 
Μια συνταγή για σκύλους όλων των φυλών και όλων των σταδίων ζωής, η ACANA Prairie Poultry περιέχει 50% ποιοτικά ζωικά συστατικά από κοτόπουλο και γαλοπούλα και 50% φρέσκα φρούτα, λαχανικά, βότανα και υγιεινά σιτηρά.

Amanova Adult Medium Exquisite Chicken. Με Φρέσκο Κοτόπουλο

17.00 64.50 
Η Amanova Adult Medium Exquisite Chicken είναι μια υποαλλεργική τροφή για ενήλικους σκύλους μεσαίου μεγέθους και μεγαλόσωμων φυλών. Παρασκευάζεται μόνο με φρέσκο ​​κοτόπουλο ως τη μοναδική ζωική πηγή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *